Wat is een houtskeletbouw?? Een huis dat net is gebouwd, het voldoet gewoon niet aan alle codevereisten van de omringende gemeenschap. Wat is een huiskiller-gebouw? Een gebouw, dat zoveel vernietiging en vervuiling aan de omringende omgeving veroorzaakt en alleen door de staat kan worden gerepareerd of vervangen.

Wat is een houtskeletbouw?

Als een persoon me zou vragen wat een huismoordenaarbouw is, zou ik zeggen een gigantisch, onhygiënisch gebouw, dat veel geld kost om te bouwen en dan wordt dan binnen een paar weken verwoest. Het maakt niet uit of het omliggende gebied in goede of slechte staat verkeert. Een gebouw zoals dit is niet gebouwd om te duren. Veel mensen nemen niet eens de tijd om een gebouw te inspecteren voordat ze het kopen.

Veel mensen denken ook dat de persoon die het gebouw heeft ontworpen, echt moet weten wat hij aan het doen was. Als je ooit het ongeluk had gehad om naast elkaar te leven naar een onhygiënisch gebouw, realiseert je je wat ik bedoel. Het is niet alleen walgelijk om in zo’n gebouw te leven, maar de gezondheidsproblemen die het kan veroorzaken is ook vreselijk. Zie je, sommige mensen zijn gewoon erg slecht bij het ontwerpen. De codes zijn mogelijk correct gevolgd op de bouwplaats, maar het bedradingssysteem was zo slecht ontworpen dat het elektrocutie en / of verbranding kan veroorzaken.

Nu zijn er veel geweldige voorbeelden van wat een huismoordenaargebouw is. Ik leef ikzelf op een schiereiland en er zijn verschillende gebouwen daar die al meer dan 30 jaar zijn geweest. De meeste gebouwen op het schiereiland zijn echter nooit geïnspecteerd. Ook al zijn ze enkele jaren oud en zijn niet goed gehandhaafd, de staat heeft ze toegestaan om te blijven staan.

Waarom is dit? Omdat het gebouw niet is geïnspecteerd. Het lokale bestuursorgaan, de provincie, heeft nooit een handhaving inspectie van een bouwcode. Waarom? Omdat het bestuursorgaan niet om gebouwen geeft. Ze geven alleen om hoeveel geld ze kunnen krijgen voor de onroerendgoedbelasting die ze van hun burgers verzamelen.

Als je wilt leren wat een huismoordenaarbouw is, moet je om je heen kijken. Als u een gebouw ziet dat de Test van het gebouwinspecteurs niet passeert, is het tijd om het op te zetten voor sloop en enkele wijzigingen aanbrengt die het weer veilig zullen maken. Overweeg dit allemaal.

Houtbouw Gent werkt met enkele aanbevolen partners

3bouw.

Bent u ook op zoek naar een energiebesparende Houtskeletbouw  BEN-woning die wordt gekenmerkt door duurzaamheid, energiebesparende technieken, een zeer laag E-peil én haar milieuvriendelijkheid? Een huis dat comfort biedt, maar ook zeer snel kan worden gebouwd en opgeleverd? Ga dan voor houtskeletbouw van 3bouw.

Kantoor

Zone Reme 1
2260 Westerlo
info@3bouw.be
Tel: 014 70 47 47